Lotte


°15/01/2023


Lotte is een vat vol energie die zelf de moeilijkste kuddes in beweging kan krijgen. Daardoor is ze voor het werk tijdens de begrazingen onmisbaar. Wanneer een situatie uit de hand dreigt te lopen en er dus snel moet gehandeld worden, laat ze zich graag van haar beste kant zien. Toch is ze buiten het werkveld een grote knuffelbeer die enorm geniet van aandacht.  Sinds 2023 neemt ze samen met Els regelmatig deel aan wedstrijden, waar ze ondanks haar jonge leeftijd mooie resultaten behaalt. 


Mick


°28/04/2021


Mick is de meest ervaren hond van ons team en komt uit Ierland. Hij gaat steeds rustig en bedachtzaam te werk en is een essentieel lid van ons team voor de teambuildings. Ook op wedstrijden laat Mick zich graag zien. Zo wisten hij en Els zich in 2024 te kwalificeren voor het Europees kampioenschap schaapdrijven voor jonge honden. Hij is tevens de vader van Lucy & Emiel.

Emiel


°24/10/2023


Emiel is het jongste lid van ons team. Samen met zijn handler Hanne  traint hij volop om ook deel te kunnen nemen aan alle activiteiten. Zijn speelse en leergierige karakter maken hem tot de ideale partner om samen met Hanne de wereld van het schaapdrijven te verkennen.

Lucy


°24/10/2023


Slechts enkele minuten ouder dan Emiel, is Lucy het op één na jongste lid van de groep. Ze vormt een team met haar handler Ruben om opgeleid te worden tot een volwaardig lid van onze groep. Haar enthousiaste en speelse karakter maken van haar niet alleen een herdershond met veel potentieel, maar ook het perfecte gezelschap om er samen op uit te trekken.